Volleybalschool Enkhuizen

Extra ontwikkeling voor de jeugd!


Sinds 2016 heeft Madjoe heeft zijn eigen volleybalschool; Volleybalschool Enkhuizen.
De volleybalschool is opgericht voor de CMV (niveau 6) en de ABC jeugdspelers en richt zich op het extra ontwikkelen van deze jeugdige spelers. Immers, hoe meer uren je maakt des te beter je je kunt ontwikkelen en het volleybalspel onder de knie krijgt. Volleybalervaring speelt hierbij geen rol. Wel inzet en enthousiasme.

Trainingen

De trainingen van Volleybalschool Enkhuizen vinden plaats op 15 zondagen in sporthal de Drecht. Er wordt getraind in groepen van maximaal 12 spelers per veld. Iedere speler wordt op zijn/haar eigen niveau ingedeeld. Hierdoor kan ieder kind zich op zijn eigen niveau verder ontwikkelen en krijgt het de uitdaging die op zijn of haar niveau past. Afhankelijk van de groep/het niveau wordt van 10:00 –13:00 uur of van 13:00 – 16:00 uur getraind.

5 modules

De 15 trainingen zijn opgesplitst in 5 verschillende modules van elk 3 opeenvolgende trainingen. In elke module staat een andere volleybaltechniek centraal, bijvoorbeeld aanvallen, serveren, passen, enz.

De trainingen worden gegeven door ervaren jeugdtrainers. Daarnaast wordt voor elk blok trainingen, een speler van een van onze topteams als gasttrainer uitgenodigd.

Trainingsshirt Volleybalschool

Opgeven kan voor alle 5 modules (opgeven voor september) óf voor één of meerdere modules. Iedere deelnemer die zich opgeeft voor alle 5 modules, krijgt een trainingsshirt van de volleybalschool cadeau!

Ook enthousiast geworden? Mail om op te geven of voor meer informatie naar volleybalschool@vvmadjoe.nl

“Waardevolle extra trainingen voor de jeugd”